Sandnes – Lillestrøm

Dalibor sine tanker om kampen

Hei og velkommen til kamp!

Først og fremst takk for støtten vi fikk mot Viking! Selv om det ble et surt ett måls tap i den kampen så følte vi at vi endelig var på vei til å finne tilbake til forsvaret vårt. Og det føler vi fortsatt selv om det igjen ble et surt tap i Trondheim mot CSK. De første 13 minuttene mot CSK var strålende, tøft og disiplinert forsvar som resulterte i raske kontringer og gode etablerte angrep. Dessverre klarte vi ikke å holde på denne starten og når vi mistet den kollektive disiplinen i forsvar ble vi for passive og slapp inn altfor mange mål fra strek.

Men vi lærer av dette også og forbereder oss til neste hjemmekamp som er mot Lillestrøm. Et lag som vi virkelig må passe oss for, som har noen rutinerte spillere som virkelig kan utnytte en dårlig dag / innstilling hos enhver motstander. Bare den siste kampen er bevis nok da det ble seier mot Viking i Stavanger.

Vi vant den første kampen borte mot Lillestrøm veldig komfortabelt, 30-17. Vi spilte strålende i forsvar og slapp inn bare 5 mål i første omgang og selv om det kladdet litt i etablert angrep hadde vi full kontroll bakover. Dette er noe vi må prøve å ta med oss inn mot neste kamp og resten av sesongen. Det å beholde disiplinen i forsvar og ikke bli frustrert når vi ikke lykkes fullt ut fremover.

Vi gleder oss også til å spille i Vågenhallen igjen der vi har gode minner i fra. Jeg tror at det også kommer til å bidra at dere ser et Sandnes lag som gir absolutt alt for å vinne denne kampen!